Evolved Gaming

Evolved Gaming er en nettbutikk for alle. Drevet av entusiaster, for entusiaster. Vårt slagord: “Alt innen TCG” betyr at vi skal tilby deg alt du kan tenke deg innenfor TCG-sjangeren. Vårt ønske er å kunne tilby en personlig service, et godt utvalg og konkurransedyktige priser til enhver tid. Vi vil holde arrangementer og til tross for at vi er en nettbutikk så vil du kunne hente dine ordre hos oss på vårt lager eller i vårt fysiske utsalg. Vi vil strekke oss langt for å gjøre din opplevelse hos oss så sømløs som overhodet mulig!

Lokasjoner

Vi holder til på Lienga 2, 1414 Trollåsen utenfor Kolbotn. Her kan du hente din ordre etter avtale. 

Hvem er vi?

Jørgen Wiborg – Medeier, tidligere eier av 2trade.no

2trade.no var en nettbutikk jeg skapte helt på egenhånd og som vokste i løpet av de litt over to årene den holdt på frem til behovet for ekspansjon var nødvendig. I løpet av denne perioden hadde vi pop-up shop på Pokéval 2021 på Eldorado i Oslo og arrangerte massevis av konkurranser via våre kanaler. Jeg har lært masse med 2trade.no, ikke minst om gleden og samholdet i community’et rundt Pokemon. Med Evolved Gaming så ønsker jeg at vi skal ta det neste steget for å kunne tilby deg et mer gjennomført tilbud.

 Mikael Jacobs – Medeier, tidligere eier av PokeLoot.no

Jeg har drevet PokeLoot i over ett år og hatt stands på alle de tidligere Pokemoncon.
Har også spilt Pokemon TCG i over 16 år og har ingen planer om å slutte med det første. Med tiden har jeg vært ligaleder på den lokale ligaen i Oslo og er med på å organisere turneringer året rundt, hvis det er noe dere lurer på angående TCG så send en mail så svarer vi så fort som mulig!