Evolution Club - Vår kundeklubb

FAQ OG FULLSTENDIGE VILKÅR FOR MEDLEMSSKAP I EVOLUTION CLUB FINNER DU NEDOVER PÅ DENNE SIDEN.

På generelt grunnlag benyttes disse for rabatt. Antallet poeng du har samlet opp definerer mengden rabatt du kan få på din neste ordre.

Dette er tilgjengelig under Min konto -> Evolution Club Overview.

Dette er også tilgjengelig under Min konto -> Evolution Club Overview.

Hvert enkelt nivå du oppnår vil gi deg muligheten til å tjene mer XP-poeng per krone brukt. I tillegg får du tildelt en engangssum med XP-poeng når du oppnår hvert enkelt nivå og du vil også få en ny badge på din kontoside.

Dette får du:

 • Nivå 1 – Baby Pokémon – 1 XP-poeng per 1,- brukt. 
 • Nivå 2 – Base Pokémon – 1 XP-poeng per 1,- brukt + 200 XP-poeng ved oppnåelse.
 • Nivå 3 – Stage 1 Evolution – 2 XP-poeng per 1,- brukt + 300 XP-poeng ved oppnåelse.
 • Nivå 4 – Stage 2 Evolution – 2 XP-poeng per 1,- brukt + 500 XP-poeng ved oppnåelse.
 • Nivå 5 – V – 3 XP-poeng per 1,- brukt + 750 XP-poeng ved oppnåelse.
 • Nivå 6 – VSTAR – 3 XP-poeng per 1,- brukt + 1000 XP-poeng ved oppnåelse.

Dette kreves for hvert nivå:

 • Nivå 2 – 5001 XP-poeng
 • Nivå 3 – 15001 XP-poeng
 • Nivå 4 – 35001 XP-poeng
 • Nivå 5 – 55001 XP-poeng
 • Nivå 6 – 90001 XP-poeng

Alle nivåer får også poeng for diverse aktiviteter:

 • 200 XP-poeng ved opprettelse av konto og påmelding til Evolution Club.
 • 100 XP-poeng ved å bruke referanse-link til en bekjent. Så fort personen handler ved å bruke din link så får du poengene tildelt. (PS: Disse vil trekkes tilbake ved misbruk eller personen du refererer til blir utestengt).
 • 200 XP-poeng på din bursdag. Dette krever at fødselsdato er fylt inn på din konto.
 • 100 XP-poeng per produktomtale.

Det vil også forekomme at vi tildeler ekstra poeng i forbindelse med konkurranser, kampanjer og andre aktiviteter.

Medlemsskap er fullstendig gratis og medfører ingen kjøpsforpliktelse. Du kan når som helst melde deg ut.

Nei. Når du veksler inn poeng på en ordre for å få avslag så vil du ikke tjene poeng på denne ordren.

Vilkår og betingelser

1. Samtykke

Ved å melde deg inn i Evolutions Club så samtykker du til at vi sender ut nyhetsbrev og sms jevnlig med eksklusive kampanjer, lanseringsinfo og annen kommunikasjon. Vi lover å ikke fylle opp innboksen din med masse unødvendig mas. Alt av ekstrakommunikasjon i forbindelse med ditt medlemsskap er kun for medlemmer og vil som regel by på fordeler for deg.

2. Personvern

Vi ivaretar dine personlige data iht. vår personvernerklæring og vil under ingen omstendigheter dele disse med tredjeparter, såfremt ikke annet er avtalt mellom oss og deg.

3. Bestilling/Pre-orders

Som medlem vil du få tilgang på pre-orders før ikke-medlemmer. Alle pre-orders gjelder alltid etter “førstemann-til-mølla”-prinsippet og vi kan ikke garantere at vi ikke blir utsolgt i visse tilfeller. Pre-orders for medlemmer vil typisk ligge tilgjengelig i et par dager før bestillinger åpnes for alle. Det oppfordres derfor til å sørge for at våre nyhetsbrev ikke havner i spamfilter etc. slik at du får informasjonen så fort vi sender den ut. Vi åpner kun ekstraordinære pre-orders i tilfeller hvor vi løper risiko for å selge oss tomme veldig fort, ved begrenset antall eller lignende. Alle pre-orders faller inn under samme regelverk som vanlige ordrer og kan kanselleres når som helst før levering, eller angres opp til 14 dager etter kjøp iht. angrerettloven. 

4. Betaling

Pre-orders vil kunne betales med de til enhver tid tilgjengelige betalingsmetoder i utsjekken vår. Vi krever aldri forhåndsbetaling for pre-orders.

5. Bindingstid

Ditt medlemsskap er fullstendig uten bindingstid og kan når som helst kanselleres. Vi gjør oppmerksom på at opptjente og ubenyttede poeng vil ved kansellering av medlemsskap slettes fra din konto, og ditt oppnådde nivå vil tilbakeføres tilbake til Nivå 1.

6. Pris

Medlemsskap er 100% gratis og medfører ingen kjøpsforpliktelser.

7. Innmelding

For å kunne melde deg inn som medlem må du først være en registrert kunde hos oss. Vi oppfordrer deg til å benytte deg av samme e-postadresse og telefonnummer på din ordinære handlekonto og på ditt medlemsskap.

8. Poeng

Du akkumulerer poeng ved innmelding, ved hvert kjøp og ved å utføre en rekke handlinger. Når du en viss mengde poeng så vil du rykke opp til et nytt nivå og du låser opp nye fordeler. Hvert nivås bonuser er de til enhver tid gjeldende bonuser du har tilgjengelig, du vil ikke få bonusene fra lavere nivåer i tillegg. Hvert nivå vil også gi deg et nytt badge på din konto! Poengene du akkumulerer på din konto vil kunne benyttes for å få fri frakt eller rabatt på fremtidige ordre. Du kan også dele dine poeng med venner og familie slik at de får rabatten tilsvarende poengene. Konverteringsrate for poeng er 20 poeng = 1,- rabatt.

9. Varighet på poeng

Opptjente poeng har en varighet på 365 dager løpende. Du vil få varselmail tilsendt i forkant av poeng som løper ut slik at du kan benytte deg av disse. Det er derfor viktig at du til enhver tid har oppdatert din e-postadresse registrert hos oss. Det samme gjelder poeng som er benyttet for å lage en verdikode du ønsker å dele med andre. Disse vil også vare i 365 dager fra opprettelse.

10. Tekniske feil og restriksjoner

Vi forbeholder oss retten til enhver tid å kunne justere dine poeng som følge av misbruk av tjenesten eller vår nettbutikk, ved mistanke om svindel eller ved tekniske feil med plattformen som medfører feilaktig tildeling av poeng. Vi forbeholder oss også retten til å stenge ute brukere som bryter våre vilkår.